My Vision: I want to share tools to exponentially expand your business/ministry. This way you can give back exponentially which makes the world a better place for everyone.

10 ways I can assist you as a leader in your ministry/business to access higher levels of consciousness and reach a 7-figure income using our spiritual principles.

 

1. My client today said:  “I react emotionally to my husband and tend to say the wrong thing which sets him off .” Solution:  nurture yourself with yoga to balance your emotional body Feed your mind by dropping into higher states of consciousness throughout the day, incorporate 2-minute techniques to raise your vibration and automatically attune to the flow of clients and financial well-being. Flip your old story by using the interrupt technique and shift to “what if”… which activates the Divine within for solutions.  When you are on your game, you will be connecting to your spouse, partner or friends from an elevated, conscious state.

2. You feel alone growing your ministry/business.  You get frustrated keeping track of records and want cash flow templates today to make it easier.  Solution:  Receive templates and inspiring messages

3. You feel stuck in your money story. Solution: Do a detailed survey with multiple questions that will access your money blocks. Once your money blocks are discovered, I will help you set new pathways in your mind to create the money story you desire.

4. You are sick of procrastinating and are ready to take the next step.  Solution: Set-up an accountability chart, weekly check-ins and watch your results spiral upward.

5. Your results show an income ranging from $50,000 to $150,000 and you desire to double this amount.  Solution:  Learn a simple doubling technique that takes you past your ceiling of complexity when it comes to your income level.

6. Anxiety wells up throughout the day and often you want to lash out in frustration blaming something outside of you. Solution: Learn an easy, daily 3-minute breathing technique to access a higher state of consciousness.

7. You reviewed your last 3 years and can’t say your income has tripled.  Solution:  Set-up and utilize a proven system that allows you to jump-start your business by connecting with your highest expression.

8. Lately, you have felt under-valued and over-stretched.  Solution: You are ready to accept responsibility and step into the best version of you where there is actually time for you.

9. You feel frustrated because there is a strong element of struggle in your life.  Solution: You are ready to do a playful, daily game that assists you in being seen, valued and heard by yourself and those around you. 

10. Your fear, worry and doubt are old mantras that have blocked you daily from maintaining, steady clients and steady cashflow.  Solution: You gain access to our mind mantras that breaks the chatter and bring you back in a flow-state.

This is a business-building ministry; I want to provide  structures that includes:

support, spiritual tools, templates, videos, meditations, audios and coaching to conscious-business owners who want to take their business to 7-figure incomes.

YANA is becoming a HUB offering access to prosperity tools that support business owners and personal well-being.

 I believe that the teachings of Ernest Holmes can be utilized to foster healthy business relations, provide spiritual principles and tools, such as: tithing, SMT, conscious leadership and mainstream accountability systems including cash-flow and financial templates.

Abundance is one of the Science of Mind’s core concepts.

Join in and prove the Truth that abundance is for all.  When we up-level our lives, those around us are blessed with an example to follow.